Despre noi / Cine suntem

Compania Municipala Imobiliara Bucuresti S.A. este una dintre societatile comerciale pe actiuni care alcatuiesc Holdingul „Bucuresti, Capitala Europeana”, sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, avand ca domeniu principal de activitate activitati imobillare pe baza de comision sau contract.

Infiintarea companiei are tinte clare: realizarea de economii Ia bugetul Primariei Capitalel, crearea de servicii de calitate pentru cetateni, la tarife rezonabile si concurentiale si realizarea de economii la bugetul Primariei Capitalei.

Compania Municipala Imobiliara Bucuresti S.A. gestioneaza activitatile de intretinere si reparatii curente aduse fondului imobiliar aflat in proprietatea Municipiului Bucuresti sau in administrarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Compania Municipala Imobiliara Bucuresti S.A. poate desfasura mai multe activitati: planificarea, programarea, organizarea, executia si receptia lucrarilor, la imobilele aflate in administrarea fondului locativ si a spatiilor cu alta destinatie, aflate in domeniul public si privat al Municipiului Bucuresti, in scopul asigurarii functionalitatii acestora.

Compania Municipala Imobiliara Bucuresti S.A. a fost infiintata prin HGMB 136/11.04.2017.

Clientii nostri pot beneficia, de asemenea, de servicii de cercetare de piata, reglementate prin norma interna privind modalitatea de atribuire a contractelor catre si intre entitatile juridice la care Municipiul Bucuresti este actionar majoritar (Anexa la HCGMB nr 130/2018). Prin urmare, compania noastra este abilitata sa deruleze activitati care vizeaza identificarea tendintelor pe piata imobiliara, adaptate nevoilor si cerintelor clientilor. In plus, putem propune solutii concrete si oferi suport in implementarea acestora.

Pe langa cercetarea de piata, clientii vor primi de la expertii nostri si propuneri si recomandari strategice si de marketing. Studiile de piata derulate de Compania Municipala Imobiliara Bucuresti S.A. vizeaza mai multe directii si acopera zone diverse: Printre altele, putem oferi suport pentru:

  • prospectarea unor piete noi.
  • cercetare axata pe un anumit sector de activitate.
  • cercetare privind avantajele si dezavantajele presupuse de pozitionarea unui imobil.
  • identificarea unor imobile care sa raspunda cerintelor clietului.
  • identificarea solutiilor de adaptare a unui imobil la nevoile clientului.